Alla inlägg under februari 2011

Av Gustav & Filippa - 6 februari 2011 20:54

Så var det söndag igen! Helgerna går alltid för fort! Förmiddagen blev lugn. Pappa satt och tittade på sport på TV, mamma diskade glas och vi barn lekte. På eftermiddagen gick vi ut en stund. Vi spelade bandy med pappa medan mamma hackade is på trottoaren. När vi hade tröttnat på det åkte vi iväg och handlade lite. Väl hemma igen blev det älgköttsgryta med bulgur till middag och efter mycket om och men åt vi upp all mat som låg på våra tallrikar. Belöningen kom på en gång i form av fruktsallad. Sedan var det plötsligt kväll med dusch och bad och kvällsfika.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 februari 2011 23:45

Efter en ganska lugn dag i hemmets trygga vrå fick vi besök i kväll. Det var Stella och Nova med föräldrar som kom och hälsade på. Vi bjöd dem på en god middag. Till huvudrätt blev det bl a lövbiff fylld med diverse godsaker, närmare bestämt mozzarellaost, soltorkade tomater, oliver och basilika. När alla var mätta och belåtna drog vi oss tillbaka till vardagsrummet för att de vuxna skulle få se melodifestivalen. Vi barn var dock inte särskilt roade och Gustav lyckades till och med somna av all skönsång, eller brist på densamma. När melodifestivalen var slut vinkade gästerna adjö och sedan väntade sängen på oss barn.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 februari 2011 23:56

I dag efter maten visade Gustav mamma och pappa en lapp som han hade skrivit. På den stod det Vasa. Mamma och pappa blev minsann lite paffa och undrade vem som hade lärt honom att skriva Vasa. Då svarade Gustav att det hade han lärt sig själv! Han har ju en bok om Vasaskeppet och har tydligen snappat upp det när han har tittat i boken.


Annars har vi haft en ganska lugn dag här hemma. Filippa har försökt att imponera på mamma genom att byta bajsblöja på sig själv. Det blev dock inte särskilt uppskattat, även om allt slutade bra till sist.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 februari 2011 21:52

I dag var vi tillbaka på dagis igen. Filippa hostade en hel del igår kväll och vaknade och var uppe ett tag, men när hon sedan somnade om sov hon rätt bra. På dagis var det som vanligt och redan kl 16 kom pappa och hämtade oss. När vi kom hem stod mamma i köket och lagade mat. I dag blev det ris med köttfärssås. Ingen favoriträtt för oss direkt. Hur mamma än gör så tycker vi att dagis köttfärssås är mycket godare än hennes!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards