Alla inlägg under december 2013

Av Gustav & Filippa - 5 december 2013 20:57

I dag kunde Gustav äntligen gå till skolan igen. Det var första gången för den här veckan och hans kompisar blev glada över att se honom igen. I kväll hade Gustav avslutning på simskolan. Då blev det mest lek i vattnet, men när han kom hem hade han tre nya simmärken med sig: silverfisken, guldfisken och järnmärket. Gustav har verkligen gjort framsteg den här terminen, så nästa år blir det steg 2 för hans del!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 december 2013 20:50

I kväll blev det ingen gymnastik för Filippa. Istället var vi på öppet hus på Gustavs skola. Vi hälsade på hos förskoleklassen, där Filippa ska börja i höst, och så hälsade vi på i Gustavs klassrum. Gustav var inte i skolan i dag heller, så kvällens aktiviteter blev ett test för att se om han orkar gå i skolan i morgon. Förhoppningsvis kommer det att gå alldeles utmärkt. Det var i alla fall full fart på honom i skolan i kväll! Sedan blev det duschning när vi kom hem och efter det traditionsenlig kvällsfika.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 december 2013 21:16

Mamma och pappa trodde att Gustav var frisk efter sin feber i helgen, men tji fick de! I morse var nämligen febern tillbaka, inte särskilt hög, men det räckte för att Gustav skulle missa en skoldag för första gången. Filippa kunde dock gå till dagis som vanligt. Alla vi tre barn är dock lite hostiga av oss, men det verkar halva stan vara just nu. Mamma och pappa bara går och väntar på att även de ska bli sjuka...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 december 2013 22:12

            

I dag var det dags för årets kamp! Mamma och pappa skulle nämligen försöka få oss tre barn att stå stilla och se glada ut - samtidigt! Som vanligt var det inte det lättaste, men när vi väl var klara så belönades vi stora barn med en varsin legokalender, som vi längtat efter länge!


Kl 14 var Filippa iväg på bowlingkalas för en dagiskompis och sedan blev det julkryddade köttbullar till middag. I kväll har hela familjen tittat på julkalendern på TV och sedan blev det adventsfika på mjuk pepparkaka med frosting och lingon. Vi tände också första ljuset i adventsljusstaken. Nu har nedräkningen till julafton börjat!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards