Alla inlägg under mars 2014

Av Gustav & Filippa - 9 mars 2014 22:58

Så blev det söndag även den här veckan. Det blev en bra dag om ni frågar oss barn. Gustav fick nämligen göra det han älskar mest - spela TV-spel - nästan hela dagen. Filippa å sin sida fick leka med sina tjejkompisar, både inne och ute. Alvin till sist hängde med både här och där. Han var bl a med ut och inspekterade när pappa tvättade bilen. Det har varit över tio grader varmt i dag. Riktigt härligt, om det inte vore för den irriterande blåsten. Nu hoppas vi på fortsatt vårväder under veckan som kommer!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 8 mars 2014 22:53

I kväll har vi tittat på finalen av melodifestivalen på TV här hemma. Vi hade lagt upp det perfekt och inhandlat både godis och chips och dessutom hade vi fått lillbrorsan att somna lagom till kl 20. Sedan kunde resten av familjen sjunka ner i soffan och njuta av skönsång i olika former. Filippas favorit blev Linus Svenning med Bröder, medan Gustav gillade Yohio och hans låt To the end. Det blev dock mammas favorit, Sanna Nielsen med Undo, som till sist kammade hem vinsten. Nu återstår att se hur det går i Köpenhamn i maj! (Gladast är vi nog dock för att 10:an inte vann - den gillade ingen av oss!)


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 6 mars 2014 22:51

Nog har Alvin kommit in i trotsåldern allt! Det mesta tar numera dubbelt så lång tid som tidigare eftersom Alvin ska göra allt på sitt eget sätt. Om det inte funkar så följer skrik och vrål tills det har blivit som han vill. Mamma och pappa känner MYCKET väl igen detta beteende från storebror. Filippa har dock aldrig varit så här, eller så är det mamma och pappa som har blivit glömska?


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 mars 2014 23:14

I dag har det varit fettisdagen! Självklart köpte mamma med sig några semlor hem till familjen efter jobbet, men hon gjorde en miss. Hon glömde nämligen Alvin! Som tur var löste pappa situationen genom att trolla fram en semmelbulle till Alvin ur frysen. Det var tur det, annars hade nog ett nytt världskrig varit nära att bryta ut!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 mars 2014 20:53

I förmiddags kom några kompisar till Gustav över och frågade om Gustav ville följa med ut och cykla. Självklart ville han det! Det blev vårens första cykeltur, vilket ju alltid är lite speciellt. Hoppas verkligen att det inte kommer någon mer snö nu! Lillasyster blev dock inte helt glad över att Gustav skulle ut och cykla med sina kompisar. Hon ville ju såklart också följa med, men det tyckte mamma och pappa att hon var för liten för, vilket ledde till många tårar. Som tur var kunde hon vara med och leka lite senare, så då var allt bra igen!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 mars 2014 22:33

                

I kväll har vi firat namnsdagar två gånger om. Det var smågrabbarna i familjen som firades. Den äldste eftersom han heter Albin och den yngste eftersom han heter Alvin. Båda fick lego i present. Gustav fick Lego Chima och Alvin fick duplolego i form av olika glassar. Båda presenterna gjorde succé och Gustav lyckades inte slita sig från legot ens för att titta på melodifestivalen på TV!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards