Alla inlägg under april 2014

Av Gustav & Filippa - 19 april 2014 22:25

                                

I dag har det varit påskafton. I år tillbringade vi påskafton i hemmets lugna vrå. Vi fick besök efter lunch och var också iväg en sväng, men sedan höll vi oss hemma. Det blev en ganska sen middag bestående av marinerad fransyska med örtagårdsgratäng, bladspenat och tomat. När maten låg i våra magar kom äntligen påskharen på besök med våra påskägg. Då var vi dock tvungna att blunda, så någon påskhare såg vi aldrig till. Som vanligt låg det mest leksaker i våra ägg och inte så mycket godis. Gustav fick bl a Star Wars-lego, en Skylander-figur och kortspelet Uno. Filippa fick bl a Ariel-lego, en CD-skiva med melodifestivallåtar och klämmor med tofsar till håret. Alvin i sin tur fick duplolego, DVD-filmen Björnbröder och flera Blixten McQueen-saker. Han fick dock inget godis, men blev överlycklig för sina Star Wars-askar med russin i istället. Sedan blev det mest spel med Gustavs Uno innan kvällen avslutades med pappas halloncheesecake.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 17 april 2014 22:37

     

I kväll har vi stora barn klätt ut oss till påskgubbe och påskgumma och knackat dörr i grannskapet. Vi måste ha sett väldigt rysliga ut för grannarna gav oss godis för att bli av med oss. Även lillebror ville såklart klä ut sig, men han fick stanna hemma och hålla mamma sällskap istället för att fara till Blåkulla med oss andra!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 16 april 2014 21:53

  

I dag fortsatte påsklovet med ett biobesök för oss stora barn tillsammans med mamma. Vi såg den tecknade filmen Bamse och tjuvstaden. Filmen har gått ganska länge, så vi var helt ensamma i biosalongen! Det var ganska skönt för då kunde vi prata hur mycket och hur högt vi ville. Sedan träffade vi pappa och Alvin och gick till Max och käkade hamburgare till middag.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 15 april 2014 23:16

I dag fortsatte påsklovet för mamma och oss barn. På eftermiddagen tog vi en promenad till Toys'r'us för att köpa påskpresenter till oss själva från mormor. Det blev lego och spelfigurer för killarna och dockor för Filippa. När vi kom hem igen var pappa hemma. Han hade då fått svar på proverna som togs på Alvin förra veckan. De visade att Alvin dras med samma bakterie som han hade förra gången och det är därför som det rinner ur hans högra öra. Nu ska han äta Amimox tre gånger om dagen i tio dagar för att bli kvitt bakterien. Förutom öronproblemen är det dock ingen större fara med honom nu utan det är full fart hela dagen!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 14 april 2014 22:11

I dag började påsklovet för oss barn och för mamma. Pappa fick dock jobba på som vanligt. Förmiddagen blev ganska lugn, men efter lunch cyklade/gick vi till apoteket och affären. När vi kom hem igen var pappa hemma, så han fick ta hand om maten som vi hade köpt medan vi gick till lekparken med mamma. Vi stora barn försvann dock ganska snart in till några kompisar, men Alvin roade sig i lekparken med mamma. I kväll har vi lekt med granntjejen och Gustav har spöat mamma med 10-2 i luffarschack.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 13 april 2014 22:06

      

I dag har det varit söndag och vi barn har haft fullt upp hela dagen. Kl 13 var Gustav på kalas hos en klasskompis och sedan blev det TV-spelande hos en annan klasskompis. Filippa har mest lekt med granntjejerna. En del cykling har det också blivit, särskilt för Gustav, som såklart ville testa sin nya cykel. Leken fortsatte i kväll, då det var ett litet gäng med grannbarn som sprang omkring och tjoade i kvarteret. Stackars Alvin ville såklart också vara med, men fick nöja sig med att spana från altanen.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 12 april 2014 20:16

    

I dag har vi jagat runt efter en ny cykel till Gustav. Han borde egentligen ha fått en ny cykel redan förra året, men i dag slog vi äntligen till. En svart-orange Crescent (20 tum) blev det. Nu vill Filippa också ha en ny cykel såklart. Att få en ny cykelhjälm var ju roligt, men det smäller ju inte riktigt lika högt som en ny cykel...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 11 april 2014 21:14

De två senaste dagarna har Alvin varit på dagis som vanligt. Det har varit full fart på honom och hans feber är som bortblåst. Det rinner dock fortfarande ur hans ena öra, men provsvaren har inte kommit än, så det är bara att ligga lågt och hoppas att trumhinnan inte spricker innan vi fått provsvaren och vet vilken behandling det blir...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards