Alla inlägg under mars 2019

Av Gustav & Filippa - 12 mars 2019 23:15

Det är väldigt konstigt väder just nu. Våren vill inte riktigt komma utan vintern försöker få grepp om oss igen. Kanske är det detta som har påverkat mamma för i morse kom hon inte ur sängen utan fick stanna hemma från jobbet p g a en förkylning. Vi barn försöker att inte komma för nära mamma och hennes hostningar, för vi vill verkligen inte bli smittade av hennes förkylningsbaciller. Så nu blir det inga pussar eller kramar för henne på ett tag!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 9 mars 2019 23:00

I kväll var det äntligen dags för den stora mellofinalen! Vi barn var såklart rejält taggade och vi hade laddat upp med såväl godis och chips som mobiler och surfplattor för att kunna vara med och rösta och påverka resultatet. Det blev inte direkt någon av våra favoriter som vann. Vi blev nog snarare ganska överraskade över att John Lundvik med låten Too late for love gick hela vägen och vann och det med stor marginal dessutom. För pappas favorit Arvingarna gick det inte heller så bra, men de har ju faktiskt redan vunnit en gång, då var vi barn dock inte ens födda...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 7 mars 2019 22:45

I dag kom äntligen beskedet om skolvalet för Gustav. Det var en glad och lättad Gustav som av pappa fick veta att han kommit in på sitt förstahandsval. Lika tur hade inte några av hans kompisar. Vissa kom inte in på ett enda av sina tre val utan hamnade på en skola som de absolut inte vill gå på... Mycket märklig grej det där med skolvalet!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 mars 2019 22:15

I morse var Alvin lite hängig och klagade på huvudvärk, men han orkade gå till skolan i alla fall. Gustav var dock snäll och hämtade sin lillebror efter skolan, så Alvin fick gå hem lite tidigare än vanligt som tur var. Sedan blev det fisk till middag som vanligt på tisdagar. Lika vanligt är det dock inte med fika på tisdagar, men i dag slog vi på stort och åt semlor efter maten. Det är ju trots allt fettisdagen i dag! Därefter fick Gustav och pappa hasta iväg på fotbollsträning i kylan. Det verkar som att vintern temporärt är tillbaka, men förhoppningsvis blir det inte långvarigt!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 mars 2019 23:30

Efter en lång sovmorgon i morse så blev det som vanligt en del skid-VM på TV för mamma och pappa. Inte så kul om ni frågar oss barn, men sedan blev det desto roligare. Då åkte nämligen mamma, Filippa och Alvin iväg till det stora köpcentrumet för att gå på bio. Filmen de såg var Draktränaren 3. Den var riktigt bra och mamma höll sig vaken hela filmen. Sedan blev det lite klädshopping och mat också. 


Under tiden var Gustav och pappa iväg på andra roligheter. De var nämligen och spelade "paddeltennis" med några kompisar. Det var jättekul tyckte alla inblandade, till och med roligare (och jobbigare) än vanlig tennis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 mars 2019 23:15

           

Så var det äntligen fredag igen. Första veckan efter sportlovet har varit lång och ganska jobbig, så fredagen var minst sagt efterlängtad. Mamma kom hem sist i familjen och då blev det pappas hemmagjorda pizza till middag. Sedan slocknade både mamma och pappa, men när de vakande till igen så hade vi namnsdagsfirande här hemma. I dag är det nämligen Albin som har namnsdag, vilket Gustav heter i tredjenamn, och då brukar vi också passa på att fira Alvin. Syrran överlämnade presenterna och det var en glad Alvin som fick ytterligare Ninjago-lego till sin samling. Gustav var inte fullt lika glad över den bok som han fick. Den var ju Filippas, men desto gladare blev han när han hittade en sedel i boken. Tänk att mamma alltid ska luras!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards