Alla inlägg under december 2015

Av Gustav & Filippa - 7 december 2015 21:31

I eftermiddags hade pappa utvecklingssamtal om Alvin med en av fröknarna på dagis. Det mesta går bra för Alvin. Han är en social liten kille som leker med de flesta barnen på dagis, både stora och små. Han är väldigt mån om de som är mindre än honom. Han är nyfiken och vill vara med där det händer saker. Han gillar bl a att måla och pyssla. När han är ute gillar han att hoppa från båten, cykla, spela fotboll och leka i sandlådan. Han äter när han tycker maten är god, vilket dock inte är så ofta. Han är tuff, oblyg och väldigt trygg i sig själv enligt fröken. Det blir man nog nästan automatiskt när man har två äldre syskon, tror mamma och pappa!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 december 2015 16:30

  

I dag var det dags för årets kämpainsats från mamma och pappa. Det de kämpade med var att få oss tre barn att sitta stilla och se glada ut allihopa samtidigt. Efter den kampen behöver nu mamma och pappa semester i en vecka - minst!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 december 2015 22:11

Filippa har haft en lös tand till höger om framtänderna i underkäken väldigt länge nu, men i dag i skolan for den ut! Det var på tiden, tyckte både mamma och pappa. Det var för övrigt den femte tanden som Filippa tappade.


I kväll var det avslutning på simskolan för Filippa. Då blev det bl a hinderbana och fika. Sedan fick Filippa simborgarmärket, vilket innebär att hon nu anses simkunnig! Därmed är Filippa klar med simskolan efter tre terminer och pappa kan nu efter flera års simskola med först Gustav och sedan Filippa hädanefter ägna sig åt andra saker på torsdagar. I alla fall tills det är Alvins tur att lära sig simma!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 december 2015 20:53

Så var det äntligen första december och kalenderdags! Vi bänkade oss framför TV:n i kväll för att se första avsnittet av årets julkalender som heter Tusen år till julafton. Filippa var jättebesviken efteråt och tyckte inte alls att den var bra, men Gustav och pappa gillade den. Att mamma skulle tycka den var bra var ju självklart redan på förhand. Hon är ju trots allt historielärare! Alvin tyckte nog varken att den var bra eller dålig, utan han var mest intresserad av lussekatten som han fick till julkalendern.


Förutom det har Filippa och Alvin även öppnat första luckan i sina legokalendrar och Gustav i sin fotbollskortskalender. Det var nog roligast ändå!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards